אומנות השירות והמכירות בעולם המסעדנות – תמר פורטי

בעל מסעדה? בית קפה? עם יד על הלב, כמה מיומנים המלצרים במסעדה שלך? כמה הלקוחות שלך מרוצים? מה אם היה אפשר להפוך כל מלצר למכונת שירות ומכירות שתמכור עוד… ועוד… ועוד ותהפוך כל לקוח לאוהד שרוף? בדיוק בשביל זה יצרתי את תוכנית: מלצרי העל בניגוד לדעה הרווחת: איכות המלצרים במסעדה שלך היא זו שתכריע אם המסעדה שלך תשגשג או תיכשל. המטרה שלי היא לשפר את המכירות וחווית הלקוח בעסק שלך באמצעות תוכנית הכשרה דיגיטלית שתכשיר את המלצרים שלך מ- 0 ל-100 בזמן שאתה סוף סוף תוכל להתמקד בלהשיט את הספינה הזו קדימה ולפתח את העסק עשרות מסעדנים מרוצים כבר מכשירים את המלצרים שלהם, רוצה להצטרף אליהם?
4,500.00 

ניתן לפרוס עד ל 10 תשלומים

4,500.00  6,300.00 
תוקף ההרשמה: 365 ימים
5/5
דירוג תלמידים
74
כמות תלמידים

מה תלמד בקורס?

איך ליצור שפה אחידה וסטנדרט שירות גבוה בקרב העובדים.
טכניקות מקצועיות למתן שירות מעולה.
אסטרטגיות בדוקות להגדלת מכירות והכנסות.
איך להתמודד עם בעיות נפוצות בשירות ובמכירות במסעדות.
טיפים לניהול צוות יעיל ומקצועי.
איך ליישם את המיומנויות במהירות ובפשטות.

מה כולל הקורס?

workbook
תוכני הכשרה דיגיטלית לכל מלצר/ ברמן/אחמ"ש /מנהל מסעדה/ מנהל הדרכות רשתי או סניפי או למעשה כל מי שידו בשירות.
workbook
חוברת עבודה פרקטית לליווי הקורס
excel-table
גישה למערכת לימודית אינטראקטיבית

תוכן הקורס

18 הקלטות

קאוצ’ינג

  • היכרות
    02:54
  • תכנית ההכשרה הקדמה
    03:09
  • תוכנית ההכשרה מטרות
    01:49
  • מבוא לקאוצ’ינג
    05:34
  • הסרוויס כמגרש אימונים
    01:54
  • התפאורה
    04:43
  • החוזה הלא הכתוב
    04:36
  • תקשורת בין אישית
    06:24

מעגל השירות והמכירה – 15 השלבים

לקיחת הזמנה – זמן מכירה – MONEY TIME

חזרה למעגל השירות והמכירה

זמני לחץ / המתכון להצלחה / וכ’ו

סיכום

חוברת ליווי הקורס

4,500.00  6,300.00 
תוקף ההרשמה: 365 ימים

תיאור הקורס

הדרך שבה מכשירים מלצרים ואחמשים היא מיושנת.

ב15 שנים האחרונות אני מלווה עסקי קולינריה. 

מרצה, מכשירה, מדריכה , מייעצת, מלווה, מקימה עסקים חדשים ומחיה עסקים חלשים בתחום המסעדנות. 

ההתמחות שלי היא עבודה חזקה על כל מה שקורה ב”פרונט” של המסעדה, ששם נמצא המאני טיים.

ההתמחות שלי היא לקחת צוות עייף או חובבני ולהפוך אותם ליחידת עילית מובחרת של אנשי שירות ומכירות.

כוח האדם בשנתיים האחרונות השתנה ללא היכר ונדרשים היום אמצעים חדשים להגיע לליבם של הדור הצעיר ולאפשר להם לעבור את הכשרה בזמן גמיש ונוח יותר.

ולכן יצרתי עבורכם מסעדנים יקרים –  הכשרה דיגיטלית.
הכשרה שלוקחת את העובד שלך מ-0 ל-100.

נצלול שלב אחרי שלב מהפרטים הכי טכניים – דרך עולמות “פסיכולוגיית האירוח” והתקשורת הבין אישית”
ממכירות שיגדילו את ההזמנה הממוצעת לכל סועד.
ועד הפיכת כל לקוח למעריץ שיספר לכל החברים על המסעדה שלך.

זו לגמרי יכולה להפוך  להיות המציאות שלך, אם תנצל את ההזדמנות הזו ותהפוך את המלצרים שלך למלצרי על.

4,500.00  6,300.00 
תוקף ההרשמה: 365 ימים

למי מתאים הקורס?

הקורס מתאים לבעלי ומנהלי מסעדות, בתי קפה וברים המעוניינים לשדרג את רמת השירות והמקצועיות של העובדים שלהם.
הקורס כמובן מיועד לגברים ונשים הפועלים/לות בתחום המסעדנות

הכירו את היוצר

ב15 שנים האחרונות אני מלווה עסקי קולינריה. מרצה, מכשירה, מדריכה , מייעצת, מלווה, מקימה עסקים חדשים ומחיה עסקים חלשים בתחום המסעדנות. ההתמחות שלי היא עבודה חזקה על כל מה שקורה ב”פרונט” של המסעדה, ששם נמצא המאני טיים. ההתמחות שלי היא לקחת צוות עייף או חובבני ולהפוך אותם ליחידת עילית מובחרת של אנשי שירות ומכירות. עם השנים ראיתי שוב ושוב כי בעל הבית- עסוק באלפי משימות (במקרה הטוב מתעסק בכיבוי שריפות, במקרה הרע בלשרוד את החודש) ופעם אחרי פעם, נותר הצוות ללא הכשרה מקצועית, ללא מקור השראה, ללא מערכת משומנת שיכולה לספק לו תמיכה ותשתית להביא את עצמו לידי ביטוי בתפקיד שלשמו הוא נועד – לספק חווית שירות אולטימטיבית לאורחים ולבצע מכירות שיעניקו לאורח חוויה עם ערך מוסף והנאה מירבית.

4,500.00  6,300.00 
תוקף ההרשמה: 365 ימים
אומנות השירות והמכירות בעולם המסעדנות – תמר פורטי

תמר פורטי

שאלות נפוצות

כמה זמן ייקח לי לסיים את תוכנית ההכשרה?

ניתן לסיים את הצפייה בקורס תוך מספר שעות בודדות. - הטמעת התכנים מצריכה אימון ותרגול בזמני הסרוויס כך שניתן לחוש בהבדל תוך מספר שבועות . החומר מחולק לשיעורים קצרים ונגישים שניתן לצפות בהם בכל זמן.

הסטטיסטיקה אומרת ש-90% מהמסעדות נסגרות בשנתיים הראשונות. כך שאם אי פעם תהית מה הופך מסעדה אחת למוצלחת ומסעדה אחרת לכישלון שמכניס את בעל המסעדה לחובות היא המלצרים. אם להיות מדויקת יותר, איכות ההכשרה של המלצרים. לכן ארזתי את כל הניסיון שלי ב-15 השנים האחרונות בליווי עסקי קולינריה לתוך תוכנית דיגיטלית שמאפשרת לי להכשיר כל עובד אצלך ללא מעורבות או תלות בך ובפחות ממשכורת מינימום.
פשוט תלחץ על הכפתור למטה, תמלא את הפרטים בדף ההצטרפות המאובטח ותן לי להכשיר את העובדים שלך מ-0 ל-100

הצטרפו לקורס אומנות השירות והמכירות בעולם המסעדנות – תמר פורטי

4,500.00 

ניתן לפרוס עד ל 10 תשלומים

4,500.00  6,300.00 
תוקף ההרשמה: 365 ימים

"רוצה לקבל התראות ועדכונים?